Antena Căutare

PENSII DE STAT 2018. Cum afli simplu și rapid data pensiei anticipate, anticipate parțiale și de vârstă

O metodă simpla și rapida de afla data la care se poate pensiona anticipat, anticipate parțial și de limită de vârstă este aplicația online a Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP).

PENSII DE STAT 2018. Orice persoană care are vechime legală în muncă poate afla simplu și rapid data pensiei anticipate, a pensiei anticipate parțiale, dar și a pensiei bazată pe limita de vârsta și a pensiei de vârstă.

O metodă simplă și rapidă de afla data la care se poate pensiona anticipat, anticipate parțial și de limită de vârstă este aplicația online a Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP).

Aplicația este gratuită și poate fi găsită aici. Pentru a afla data pensionării trebuie introduse data nașterii și sexul.

PENSII DE STAT 2018. Ce trebuie să faci ca să afli simplu și rapid data pensiei anticipate, a pensiei anticipate parțiale, de vârstă

În primul câmp al aplicației se introduce data nașterii, iar în al doilea - sexul. În al treilea câmp trebuie introdus textul de securitate afișat în dreptunghiul verde. După introducerea informațiilor în cele trei câmpuri diferite, trebuie apăsat butonul „Calculează”. Răspunsul dorit apare mai jos.

Vezi aici cum îți poți calcula rapid pensia!

Ghidul pensionarului pentru 2018. Totul despre punctul de pensie și creșterea venitului

Medicii, în alertă! România, în pragul unei epidemii? 16 oameni au fost ucişi de gripă!... Moldova sub nămeți! Localităţi fără energie electrică şi copaci doborâţi de căderile abundente de zăpadă. Cum ne va mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x