Antena Căutare

Pepe: "Au încercat să mă omoare, dar n-au reuşit". Ce noutăţi mai are juratul Next Star

„Next Star”, emisiunea-fenomen prezentată de Dan Negru, revine din 11 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, cu un nou sezon şi cu noi juraţi.

„Next Star”, emisiunea-fenomen prezentată de Dan Negru, revine din 11 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, cu un nou sezon şi cu noi juraţi.

Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL şi Pepe sunt artiştii care vor juriza, în cel de-al şaselea sezon, cei mai talentaţi copii ai României, din diverse domenii.

Eşti singurul care ai rămas din vechiul juriu. La ce te aştepţi de la noul sezon?
Sunt Highlander (râde). Au încercat să mă "omoare", dar n-au reuşit (râde). Ce să spun, că sunt foarte bun şi argumentat, ştie toată lumea... (râde). Lăsând gluma la o parte, îmi doresc ca acest sezon să fie o rampă de lansare pentru copiii care n-au apărut niciodată pe un post de televziune. Există talente cu carul în România, am simţit şi am văzut asta. După toamna în care nu a fost "Next Star", e o sete de "farmacia TV", cum o numeşte Dan Negru, pentru că este cea mai curată, sinceră şi plină de talente emisiune din prime-time.

Ce vei aprecia la copilaşi de data aceasta cel mai mult?
Ce am apreciat şi până acum: talentul, interpretarea şi artistul nedescoperit din fiecare sau descoperit, dar necunoscut publicului.

Cum este atmosfera la filmări?
Filmările abia au început. Noul sistem de jurizare creează mai multă tensiune, iar varietatea de talente prezentată aici mi se pare de bun augur.

Ce mai fac fetiele tale. Ce preocupări au acum?
Rosa bea lapte şi plânge dimineaţa dacă nu vede pe cineva lângă ea, imediat ce se trezeşte, iar Maria a răcit la grădiniţă, se joacă, se uită la desene animate, vorbeşte mult şi inventează poveşti. Pe scurt, ne bucurăm de copilărie.

În ce alte producţii, după Next Star, te vom mai vedea anul acesta?
Vor fi surprize mari în acest an, vor exista proiecte importante, dar toate la timpul lor.

Alina Eremia: "Cred că talentele adevărate merită încurajate încă din copilărie"... ATENŢIONARE ANM: Ninsori viscolite la munte şi intensificări ale vântului! Află care sunt zonele afectate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x