Antena Căutare

Permisul de conducere, tot mai greu de obținut. La ce trebuie să se aștepte cei care vor să devină șoferi în 2018

Muţi încep şcoala de şoferi, puţin mai ies cu permisul de conducere. Din sutele de candidaţi care, zilnic, îşi încerc norocul, după probele practice, cei mai mulţi sunt respinşi.

Muţi încep şcoala de şoferi, puţin mai ies cu permisul de conducere. Din sutele de candidaţi care, zilnic, îşi încerc norocul, după probele practice, cei mai mulţi sunt respinşi.

Dau vina pe tehnologie şi spun că nu se simt confortabil să fie filmaţi în timp ce conduc. Mai ales că poliţistul ar fi devenit foarte dur când ştie că totul se înregistrează.

La prima oră a dimineţii, în faţa unui parc din Capitală, zeci de candidaţi se întreabă cine este poliţistul cu tabletă care va decide câţi dintre ei vor deveni şoferi. În timp ce agenţii instalează tabletele cu care vor filma fiecare probă, instructorii stau pe margine şi anticipează dezastrul iminent.

2010 a fost ultimul an cu rată de promovabilitate de 95%. În 2015, doar unul din doi candidaţi a primit permisul de conducere, iar în 2016 acest procent a scăzut la 40%. În 2017, din trei candidaţi care se prezintă la examen, unul devine şofer, iar ceilalţi doi află că trebuie să se întoarcă la şcoală.

Veste uriașă pentru conducătorii auto! De anul viitor, șoferii care circulă fără rovinietă ar putea scăpa de amendă... Pe 22 decembrie 1989, bucureștenii au ieşit în stradă şi l-au forţat pe Nicolae Ceauşescu să fugă cu un elicopter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x