Antena Căutare

Peste 100 de caini s-au intrecut prin nametii din Harghita

Peste 100 de caini au alergat prin nametii din Harghita in acest weekend. Incurajate de stapanii lor, animalele au parcurs mai multe trasee. Cel mai scurt a avut cinci kilometri, iar cel mai lung a fost de aproape trei ori mai lung. Cei mai rapizi caini au plecat acasa cu medalii, cupe si hrana.

Caini din rasele husky, malamut sau samoyed s-au adunat la start. In total, peste 100 de animale impartite in 24 de echipe. Unele din judet, altele din Covasna, nordul Moldovei sau chiar din Bucuresti. Toate au avut acelasi scop. Sa parcurga cat mai repede traseele pregatite de organizatori.

Stapanii animalelor n-au avut prea mult timp ca sa admire peisajul. Traseele au avut o lungime cuprinsa intre cinci si 13 kilometri.

Dupa cursa, cainii au avut nevoie de o pauza inainte sa urce pe podium. Cei mai buni au plecat acasa cu medalii, cupe si hrana.

In weekend-ul care urmeaza va fi organizat ultimul concurs pentru atelaje trase de caini din acest sezon.

Un pitestean si-a cerut iubita in casatorie pe scena teatrului din oras... Proprietarii Castelului Bran, cercetati penal pentru ca au lasat in paragina un conac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x