Antena Căutare

Tribut adus trupei Goodbye to Gravity. Delia a realizat un cover al piesei "The day we die"

Peste 25 de artişti au urcat pe scena unui club de lux din Bucureşti, în sprijinul victimelor de la Colective. Clubul a fost neîncapator iar clienţii au putut dona bani într-o urnă specială. Delia a adus tribut trupei Goodbye to Gravity - un cover al piesei "The day we die"

Peste 25 de artişti au urcat pe scena unui club de lux din Bucureşti, în sprijinul victimelor de la Colective.

Clubul a fost neîncapator iar clienţii au putut dona bani într-o urnă specială. Delia a adus tribut trupei Goodbye to Gravity - un cover al piesei "The day we die", notează observator.tv

Noaptea trecută a fost una caritabilă într-unul din cluburile de lux din Bucureşti. Peste 25 dintre cei mai cunoscuti artişti au venit să cante pentru un scop nobil. Voltaj, Lora si Connect-R sunt doar câtiva dintre artiştii care au reuşit să strangă într-o urnă specială o sumă importantă de bani.

Scrisoarea unui tânăr către președintele Iohannis: „Nu vreau ca după 18 ani de şcoală să devin spălător de vase în Anglia...”

Pe scenă şi-a facut prezenţa şi trupa Directia 5. Aceştia au acceptat imediat invitaţia de a cânta pentru sprijinul tinerilor care trec printr-o situaţie grea. Delia Matache a fost o prezenţă greu de trecut cu vederea şi a adus un tribut trupei Goodbye to Gravity, printr-un cover al piesei "The day we die".

Serile caritabile vor continua, weekend de weekend pentru a stânge fonduri pentru ajutorarea celor afectaţi de incidentul Colective.

Casa de discuri donează încasările celui mai recent album Goodbye to Gravity victimelor de la Colectiv

Scrisoarea unui supravieţuitor al tragediei din Colectiv către Raed Arafat şi Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă: ... Casa de discuri donează încasările celui mai recent album Goodbye to Gravity victimelor de la Colectiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x