Antena Căutare

Peste 30 de mii de elevi vor fi interogați de polițiști! Ce se întâmplă în școlile din România

Peste 30 de mii de elevi din clasa întâi vor fi vizitaţi de poliţişti. Cei mici nu au greşit cu nimic, însă oamenii legii vor să se asigure că aceştia sunt în siguranţă în trafic, dar şi atunci când folosesc internetul.

Peste 30 de mii de elevi din clasa întâi vor fi vizitaţi de poliţişti. Cei mici nu au greşit cu nimic, însă oamenii legii vor să se asigure că aceştia sunt în siguranţă în trafic, dar şi atunci când folosesc internetul. Campania face parte din programul educaţional Şcoala Siguranţei, la care s-au înscris peste 640 de şcoli din întreaga ţară.

Copiii ştiu deja ce trebuie să facă să fie în siguranţă în drum spre şcoală, atunci când părinţii sau bunicii nu-i pot însoţi.

Totuși, autoritatea polițiștilor i-a făcut pe cei care nu știau bine pașii spre casă să și-i amintească de îndată!

Polițiștii vorbesc cu elevii

Poliţiştii au stat de vorbă cu sute de copii din şcolile din Bucureşti. Au desenat şi s-au jucat împreună. Și învățătorii au participat în mica loc aventură! Aşa au descoperit riscurile care-i aşteaptă în stradă.

Poliţiştii spun însă cel mai mare pericol al zilelor noastre este internetul.

Şcoala siguranţei este o campanie la nivel national realizata în parteneriat cu Poliţia Română şi cu Ministerul Educaţiei.

A fost lansată o nouă provocare! Zeci de tineri vor porni într-o călătorie a cunoaşterii, în limba engleză... BD la Cotroceni! Ce urmărim noi urmărește și Președintele Iohannis! Repetiția e mama învățăturii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x