Antena Căutare

Pokemon Go, nebunia care-ți pune viața în pericol. Accidente, autoturisme părăsite și aglomerații periculoase

Jocul pentru dispozitive mobile ”Pokemon Go” a generat câteva busculade periculoase în mai multe oraşe americane, precum New York şi Washington, informează rtl.be.

Jocul pentru dispozitive mobile ”Pokemon Go” a generat câteva busculade periculoase în mai multe oraşe americane, precum New York şi Washington, informează rtl.be.

Lansarea jocului i-a încântat pe fanii francizei Pokemon, dar a atras şi utilizatori noi. ”Pokemon Go” face furori în lumea întreagă şi tot mai mulţi posesori de smartphone-uri vor să îl testeze.

Pasionaţii de jocuri video par să devină dispuşi la orice pentru a prinde un Pokemon. Acest joc poate să se dovedească, uneori, periculos.

La doar câteva zile după lansare, înregistrări video amuzante au fost publicate pe reţelele de socializare. Vineri, o busculadă generală s-a produs în Central Park din New York. Sute de persoane s-au reunit în acel parc celebru american, pentru a captura un ”Aquali” - un Pokemon rar şi greu de prins.

Şoferul unui automobil şi-a abandonat vehiculul pe marginea străzii, lăsându-şi motorul pornit, deoarece era grăbit să plece în căutarea acelui Pokemon. Potrivit unui martor care a filmat acele imagini, ceea ce apare în înregistrarea video nu înseamnă mare lucru în comparaţie cu frenezia primelor persoane care s-au lansat în căutarea pokemonului Aquali. Potrivit spuselor acelui martor, acei utilizatori ai jocului erau ”dezlănţuiţi”.

Scene similare au avut loc în US Park din Washington, dar şi într-un parc din Chicago. Accidente nefericite se produc aproape în fiecare zi în rândul utilizatorilor jocului.

Un tânăr a intrat cu automobilul într-un copac din Auburn deoarece juca ”Pokemon Go” în timp ce conducea vehiculul. Doi tineri au căzut în ocean de pe o faleză din California.

Lansat pe 6 iulie în Statele Unite, Australia şi Noua Zeelandă, jocul ”Pokémon Go” a atras într-o singură zi mai mulţi utilizatori în Statele Unite decât reţeaua de socializare Tinder pe dispozitivele care folosesc sistemul de operare Android.

Totodată, rata zilnică a utilizatorilor activi este aproape egală cu cea a reţelei de socializare Twitter. Jocul este utilizat în medie 43 de minute pe zi, mult decât WhatsApp sau Instagram.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x