Antena Căutare

Poliția a greșit mortul și a anunțat altă familie. "Umblau cu o poză și spuneau că este înnecat în fântână"

Situație halucinantă pentru un prahovean. Poliția a sunat la rudele sale pentru a le anunța că trupul bărbatului a fost găsit într-o fântână, însă, în realitate, acesta este viu și nevătămat.

Tânărul de 35 de ani a fost sunat de către unchiul său care îi spune cum poliția umblă cu o foaie A4, cu chipul său, fotografie luată de pe buletin și că acesta ar fi decedat după ce a căzut într-o fântână din comuna Bucov.

Taxa COVID este pe bune! Ce restaurante din Capitală taxează clienții care aleg serviciile lor

Bărbatul a locuit o perioadă extrem de îndelungată în comuna Bucov, ulterior părăsind-o, iar oamenii legii au făcut conexiunea că el ar puta fi cel mort din moment ce nu a mai fost văzut.

Într-un târziu polițiștii au descoperit că este vorba de un bărbat în vârstă de 50 de ani, dar până atunci tânărul de 35 de ani era declarat mort. Acesta a dat multe telefoane pentru a lămuri situația halucinantă care s-a petrecut.

Coronavirus în România, 8 iunie 2020. Live Update. Alte 125 de persoane infectat cu covid. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 20.604

Reprezentanții PJ Prahova au declarat că cei care s-au ocupat de caz au respectat în întregime regulile de acțiune, însă tânărul dorește ca cineva să pătească pentru că a fost declarat mort.

Opt persoane din corul Episcopiei Romano-Catolice din Iaşi au fost confirmate cu noul coronavirus... Coronavirus în România, 8 iunie 2020. Live Update. Alte cinci persoane au decedat. Numărul total al deceselor a ajuns la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x