Antena Căutare

Detaliul care a trecut neobservat. Ce se ascunde în spatele fotografiei care a circulat pe Internet!

Aurelia Ion, studenta eminentă care a decedat în urma accidentului aviatic din Apuseni, a lăsat în urmă trei frați îndurerați.

Aurelia Ion, studenta eminentă care a decedat în urma accidentului aviatic din Apuseni, a lăsat în urmă trei frați îndurerați.

Își dorea cu tărie să-și ajute semenii, iar o mare parte din timpul liber și-l petrecea la Spitalul Fundeni, unde făcea practică. Totuși, Aura nu uita de cele două surori ale sale, dar și de fratele Alex, cu care avea o relație apropiată.

În timp ce una dintre fete se afla departe, în Marea Britanie, Aura petrecea momente de vis alături de sora sa, Lucri, studentă la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din Capitală.

Tânăra, care are un talent deosebit la desen, i-a dăruit Aurei, în urma cu un an de zile, un tablou impresionant, ce ilustrează portretul ei. Din acel moment, studenta a fost extrem de încântată, încât a postat imaginea pe Facebook și a setat-o drept fotografie de profil.

Foto: Facebook

Testamentul lui Adrian Iovan, primele detalii! Ce se va întâmpla cu averea pilotului?... Mărturii din infern, medicul Radu Zamfir regretă : “Am încercat să-l scot pe Adrian Iovan. N-am reuşit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x