Povestea profesorului român care a pregătit genii la matematică și a ajuns gunoier. Se teme să nu ingheţe de frig

 

Are 48 de ani și un destin demn de o producție cinematografică: unul dintre cei mai buni profesori de matematică ai României a ajuns în stradă de 19 ani. De atunci, trăiește printre gunoaie și șobolani și suportă iarmă de iarnă frigul iernii.

Horațiu Domuța, 48 ani, Cluj-Napoca. Aparent, un om care strange gunoaie, în esență, un fost profesor de matematica la un liceu din Cluj, scrie salajulpursisimplu.ro. 

„Am pregătit doua genii, restul erau elevi buni. […] Nu am voie sa spun mai mult”. O fosta colega comentează articolul: „Este fostul meu coleg de banca din liceu. Un tip deosebit de destept. Ma intalnesc in fiecare zi cu el in drum spre birou si ne-a facut o deosebita placere, tuturor colegilor de liceu cand a spus prezent la întâlnirea de 30 de ani”, le-a spus el jurnaliștilor.

A terminat Politehnica, iar la proba eliminatorie de la admitere a luat 10. Sunt foarte dezamăgit de situația actuală din învățământ. Ar trebui să fie admitere la intrarea în facultate”. „Eram nemulțumit ca profesor. Nivelul elevilor a scăzut mult”… 

Citeşte aici continuarea articolului! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe