Antena Căutare

Prahova: Jandarm împuşcat accidental de un coleg, la schimbul de tură

Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova şi-a împuşcat accidental un coleg în coapsă, miercuri dimineaţă, în timp ce se făcea schimbul de tură. Jandarmul împuşcat a fost dus la spital unde este internat, în afara oricărui pericol.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului den Jandarmi Judeţean Prahova, Deisa Iovan, a declarat că incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 6:30, la schimbarea turelor „Un subofiţer a executat involuntar un foc de armă, rănindu-şi colegul care urma să intre în serviciu. Jandarmul rănit a suferit o plagă prin împuşcare la nivelul coapsei piciorului drept”, a declarat reprezentantul IJJ Prahova.

La faţa locului a fost chemat un echipaj al ambulanţei care i-a acordat jandarmului primul ajutor, acesta fiind preluat şi dus la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti.

„La momentul de faţă este în afara oricărui pericol, rămânând în continuare internat. În prezent, exist o anchetă în desfăşurare, sub coordonarea procurorilor militari” a mai transmis purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Jandarmeriei Prahova.

În ce situații pot fi suspendate cursurile într-o clasă sau în toată școala după 15 septembrie. Scenariile luate în calc... Violența domestică: Iohannis a promulgat legea prin care încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie e pedeps...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x