Antena Căutare

Premoniţie cutremurătoare despre Elodia: trupul ei e zidit într-o casă

La aproape zece ani după dispariției Elodiei Ghinescu, amănunte uluitoare continuă să iasă la iveală.

La aproape zece ani după dispariției Elodiei Ghinescu, amănunte uluitoare continuă să iasă la iveală.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a scris pe blogul său despre viziunile pe care le-a avut cu privire la trupul Elodiei și la locul unde se ascunde acesta, notează antenastars.ro.

”Noapte de 15-16 Iunie 2016, ora 1.30. (...) Aud un glas care spunea: <<Elodia Ghinescu! A apărut pe cer, Elodia Ghinescu!>> Clipă în care văd un Cer senin, iar pe Cer, precum vedem Soarele și Luna, tot la fel o vedeam și eu, în aer mai sus de Pământ, o vedeam pe Elodia într-un oval albasrtu-bleu deschis, îmbrăcată cu o bluziță albastră. În albastrul-bleu strălucitor, strălucea chipul Elodiei Ghinescu, un chip fericit, pentru că în sfârșit s-a făcut dreptate. Dragii mei, așa cum am scris de multe ori, trupul Eloidiei Ghinescu este zidid într-un perete la o casă de la țară. Mie mi s-a arătat acest lucru și chiar cu lux de amănunte (...) M-a trezit un glas care spunea: <<Autoritățile vor găsi trupul Elodiei! Autoritățile au găsit trupul Elodiei, zidit într-o casă...>>. Iar aici, glasul se pierde ca un ecou. Când vor găsi autoritățile trupul Elodiei, rămâne de văzut”, a scris clarvăzătoarea pe blogul său.

Fumezi? Atunci trebuie să afli de noile schimbări. Ce efect ar avea asupra fumătorilor reducerea nicotinei din ţigări... România s-a cutremurat! Un nou seism a avut loc în această dimineață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x