Antena Căutare

Primele imagini cu momentul în care Gelu Voican Voiculescu a fost lovit cu o cârjă în cap, în Piața Universității: ”Nu îţi este ruşine, criminalule? Du-te la puşcărie. Ai tupeu să vii aici?“

Scene halucinante au avut loc în Piața Universității, acolo unde au loc evenimente de celebrare a 30 de ani de la Revoluție. Gelu Voican Voiculescu a fost atacat de unii dintre revoluționari care i-au reproșat că nu are ce să caute acolo.

Mai mult de atât, unul dintre revoluționari l-a lovit cu o cârjă în cap și i-a spart capul. Omul le zâmbea ironic celor care i-au reproșat gestul. Individul a fost ridicat de către jandarmi.

Potrivit informațiilor furnizate de Antena 3, în urma incidentului, lui Gelu Voican Voiculescu i-a curs sânge, însă a refuzat să fie preluat de către cadrele medicale.

”Criminalule! Mi-ai omorat copiii, nenorocitule!”, ”Nu îţi este ruşine, criminalule? Du-te la puşcărie. Ai tupeu să vii aici?”, i-a strigat mulţimea furioasă, în timp ce era scos de jandarmi din mulţime.

Gelu Voican-Voiculescu este un om politic român, care a deținut funcția de viceprim-ministru în Guvernul provizoriu Petre Roman (1989-1990). De asemenea, a fost senator de Buzău în legislatura 1990-1992, ales pe listele partidului FSN, precum și ambasador în Tunisia și Maroc, potrivit Wikipedia.

Pe 13 iunie 2017, a fost trimis alături de Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Măgureanu, Miron Cozma și alții în judecată, pentru infracțiuni contra umanității.

Metodă nouă de înșelătorie! Cum au acționat trei escroci la o covrigărie din Focșani |Video... O fetiță de șapte ani a murit subit, în brațele mamei ei, din cauza gripei: ”Nu-mi vine să cred că nu mai e. Trebuia să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x