Antena Căutare

PROGNOZA METEO 6 martie. VREMEA în București și în toată țara. TEMPERATURI surpriză!

Surprize la inceput de saptamana din partea vremii.

PROGNOZA METEO 6 martie. VREMEA în București și în toată țara. Ce ne rezervă prognoza meteo pentru ziua de marți, 6 martie.

Vremea București. Marți, 6 martie, temperaturile ne oferă surprize. Deși s-a spus că atmosfera se va încălzi, bucureștenii nu se vor bucura de vreme frumoasă. Ba mai mult, e posibil să avem avertizări meteo de polei marți, având în vedere faptul că va fi ploaie înghețată în dimineața zilei, în București. Temperaturile în București sunt cuprinse între 1 și 3 grade Celsius. Probabiltatea de a ploua este mărită: 70%.

Prognoza meteo. Vremea 6 martie în țară. Temperaturile din data de 06 martie 2018, pleacă de la -9° C, în Nord, şi ajung până la 6° C, în Dobrogea, iar viteza vântului poate ajunge până la 31 km/h.

Prognoza meteo 06 martie 2018, în ţară. În Sud şi Sud-Est vom avea parte de cer fragmentat, iar temperaturile vor porni de la -5° C, în Buzau şi vor ajunge la 1° C, în Giurgiu. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

Prognoza meteo 06 martie 2018. Temperaturile de la munte - maxima zilei se va înregistra în Râmnicu Vâlcea, şi va atinge 0° C, iar minima zilei se va înregistra în Braşov, şi va fi de -8° C. Viteza vântului va ajunge până la 18 km/h. Vom avea parte, în special de cer senin. Afara va fi înnorat.

Prognoza meteo 06 martie 2018. Temperaturile din Vest - vor fi cuprinse între -5° C şi 1° C, minima fiind atinsă în Oradea, iar maxima în Timişoara. Vom avea parte de cer fragmentat. Viteza vântului va ajunge până la 12 km/h. Cerul va fi plin de nori.

Prognoza meteo 06 martie 2018. Temperaturile din Dobrogea - maxima zilei se va înregistra în Mangalia, şi va atinge 6° C, iar minima zilei se va înregistra în Tulcea, şi va fi de -3° C. Viteza vântului va ajunge până la 31 km/h. Vom avea parte, în special de cer senin. Vom avea cer senin, pe parcursul întregii zile.

Prognoza meteo 06 martie 2018. În Sud Vest, vântul va bate cu o viteză de până la 30 km/h, şi vom avea parte de . Minima va fi de -0° C, în Calafat, iar maxima va fi de 1° C, în Craiova. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 100%, de nori.

Prognoza meteo 06 martie 2018. În Centru vom avea parte de cer senin, iar temperaturile vor porni de la -8° C, în Cluj-Napoca şi vor ajunge la -3° C, în Sibiu. Va fi destul de înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 64%, cu nori.

Prognoza meteo 06 martie 2018. În Nord Est si Est, vântul va bate cu o viteză de până la 25 km/h, şi vom avea parte de cer senin. Minima va fi de -7° C, în Galaţi, iar maxima va fi de -3° C, în Iaşi. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 44%, cu nori.

Prognoza meteo 06 martie 2018. Temperaturile din Nord vor fi cuprinse între -9° C şi 2° C, minima fiind atinsă în Suceava, iar maxima în Baia Mare. Vom avea parte de cer fragmentat. Viteza vântului va ajunge până la 16 km/h. Soarele nu ne va intra în ochi, întrucat cerul va fi destul de înnorat.

sursă

La 29 de ani, Andreea îmbracă două ţinute una și una! Jandarm la muncă, cântăreață de muzică populară în timpul liber... Ajutor în bani de la primărie: Se dau 500 de lei pe lună. Iată de ce acte ai nevoie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x