Antena Căutare

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii și Principesa Margareta, întâlnire privată la Palatul Buckingham

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii și Principesa Margareta, întâlnire privată la Palatul Buckingham. Află toate informațiile despre vizita Custodelui Coroanei, Margareta şi a principelui Radu, de astăzi, din Marea Britanie, doar din articolul a1.ro

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii și Principesa Margareta, întâlnire privată la Palatul Buckingham Galerie
Regina Elisabeta a II-a | royal.uk

Astăzi, de la ora 17:00, Custodele Coroanei, Margareta și principele Radu vor fi primiți de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham în cadrul unei vizite private. Custodele Coroanei, Margareta dorește să vorbească cu Regina Elisabeta a II-a despre regele Mihai și despre România.

Custodele Coroanei, Margareta mărturisește “E o relaţie foarte caldă. De fiecare dată când ne vedem, discutăm puţin, dacă avem timp, despre România, despre trecut, despre viitor. Noi vorbim de ani de zile despre România. Ea ştie foarte bine ce se întâmplă acolo”.

Miercuri, 12 decembrie, Custodele Coroanei, Margareta, se va întâlni cu principele de Wales, Charles. El cunoaște România destuld e bine deoarece vine aici destul de des. Custodele Coroanei, Margareta povestește că a cunoscut-o pe Regina Elisabeta pentru prima dată când avea 4 ani.

Custodele Coroanei, Margareta spune “M-a invitat acolo, la Buckingham, la Windsor sau chiar în Scoţia. Simt o relaţie de familie foarte caldă cu ea. Mereu este o plăcere şi mereu are un sfat. Ceva, orice poate să-mi spună este ceva care rămâne în mine pentru ani de zile după", a mai spus Majestatea Sa”.

Miercuri va fi dezvelită statuia reginei Maria a României în localitatea Ashford din Comitatul Kent. Onorurile vor fi făcute de principesa Elena. La acest eveniment, vor lua parte numeroase personalități ale statului român, dar și ale celui britanic. Acest eveniment este organizat de Institutul Cultural Român şi de Ambasada României la Londra.

Sursă foto: royal.uk, twitter.com @ ClarenceHouse

Top 8 cele mai frumoase colinde interpretate de Gașca Zurli de Crăciun... Video! O fetiță de 6 ani topește inimile tuturor! La o vârstă extrem de fragedă fetița este singurul ajutor pentru tatăl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x