Antena Căutare

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Clujul şi Braşovul au cei mai deştepţi elevi!

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Cel mai ridicat nivel de promovare la BAC 2015 a fost înregistrat în judeţele Cluj (82,18%) şi Braşov (78,74%).

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Clujul şi Braşovul au cei mai deştepţi elevi!
Elevii au aşteptat cu emoţii afişarea rezultatelor | jurnaluldebuzau.ro

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Cel mai ridicat nivel de promovare la BAC 2015 a fost înregistrat în judeţele Cluj (82,18%) şi Braşov (78,74%).

Rezultate BAC 2015 edu.ro. La nivel naţional, 66,41% dintre absolvenții de clasa a XII-a au promovat Bacalaureatul, sesiunea iunie - iulie, informează Ministerul Educației.

Elevii au aşteptat cu sufletul la gură rezultatele la BAC 2015

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Vezi notele din fiecare județ

www.a1.ro prezintă notele obţinute la BAC 2015

"Într-adevăr, este un rezultat foarte bun obținut de elevii brașoveni și ne bucurăm. Consider că obținerea acestui rezultat este un efort comun depus de elevi, cadre didactice și deopotrivă de părinți. Atunci când există seriozitate și toată lumea își vede de treabă, rezultatele sunt pe măsură. Cred că și cele două simulări, una în clasa a XI-a și una în clasa a XII, alături de subiectele primite la examen a căror grad de dificultate a fost rezonabil sunt alte lucruri care au contribuit la aceste rezultate", a declarat pentru agerpres.ro inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Brașov, prof. Ariana Bucur.

"Examenul de Bacalaureat s-a desfășurat la Brașov fără nici un fel de incidente, așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți, ceea ce denotă încă o dată seriozitatea cu care este tratat examenul maturității", a mai declarat prof. Ariana Bucur.

Rezultate BAC 2015 edu.ro. 0% promovabilitate! Licee din România în care nimeni n-a trecut examenul

Un singur candidat din județ a reușit să ia 10 la toate probele examenului de Bacalaureat, o elevă de la Colegiul Național "Unirea", secția filologie.

Anul trecut, promovabilitatea la examenul de Bacalaureat în județul Brașov a fost de 68,22%, cu șapte procente mai mare decât în anul 2013.

Sursa: agerpres.ro

Rezultate BAC 2015 edu.ro. 0% promovabilitate! Licee din România în care nimeni n-a trecut examenul... Rezultate BAC 2015 edu.ro. Ministrul Educaţiei - "În judeţele unde promovabilitatea a fost sub 50% se vor lua măsur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x