Antena Căutare

România, sub nămeți! În unele zone ale țării stratul de zăpadă a ajuns la un metru! Situația devine alarmantă!

Iarna vine întotdeauna cu probleme, unele mai mari ca altele! Zăpada a început să se aștearnă în unele regiuni ale țării, stratul ajungând să măsoare chiar și un metru!

Iarna vine întotdeauna cu probleme, unele mai mari ca altele! Zăpada a început să se aștearnă în unele regiuni ale țării, stratul ajungând să măsoare chiar și un metru!

Iar situația devine tot mai alarmantă și specialiștii trag un semnal de alarmă.

Zăpada s-a aşternut de un metru în localităţile din nordul judeţului Mehedinți. Un drum a fost închis, iar oamenii nu mai pot ajunge la şoseaua naţională decât cu şenilata. Cel mai greu le este bolnavilor care au urgent nevoie de ajutor.

Femeia a mers pe jos câţiva kilometri prin zăpadă ca să ia o maşină spre Drobeta Turnu Severin. Dar şi salvatorii înaintează cu greu spre bolnavi.

Între localităţile Godeanu şi Păuneşti nu se circulă, iar sute de oameni sunt blocaţi acolo de câteva zile.

Medic de familie: „Modificările astea de temperatură, aşa când cald când frig, zăpăcesc micro-organismele cu care convieţuim şi din această cauză infecţiile respiratorii cel mai adesea sunt mai multe, mai grave, mai greu de gestionat”

Dar veştile proaste nu se opresc aici. Meteorologii anunţă pentru zilele următoare un nou episod de iarnă grea.

Ministerul Sănătății refuză să declare epidemie de gripă în România: Numărul morților se apropie de 50. Ce spun medicii... Românii primesc mai mulți bani! O ordonanţă de urgenţă a fost adoptată de Guvern!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x