Antena Căutare

Românii au ieşit în stradă! Mii de persoane, la un miting în care cer demisia vinovaţilor în cazul incendiului din Colectiv

Românii cer demisia persoanelor vinovate pentru tragedia petrecută în clubul Colectiv. Peste 15.000 de bucureşteni protestează în centrul oraşului.

Românii cer demisia persoanelor vinovate pentru tragedia petrecută în clubul Colectiv. Peste 15.000 de bucureşteni protestează în centrul oraşului.

UPDATE 20:57 - Peste 15.000 de manifestanţi au început să plece din Piaţa Victoriei spre sediul MAI

UPDATE 20:12 - Scurt incident cu jandarmii în Piaţa Victoriei; oamenii cer în continuare demisii

În faţa Guvernului, manifestanţii au fost întâmpinaţi de zeci de jandarmi care le-au oprit înaintarea spre clădire. La un moment dat, au fost chemaţi alţi jandarmi, care formau un cordon în lateral, iar atunci a avut loc, pentru scurt timp, o ciocnire cu un grup de protestatari.

Manifestaţia se desfăşoară fără alte incidente.

UPDATE 20.00 - Centrul Bucureştiului a fost blocat de cei care protestează cerând demisia primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, după tragedia de vineri seară.

Mii de protestatari au ieşit în stradă, fluturând steaguri naţionale şi pancarte cu mesaje prin care cer demisia lui Piedone, a lui Gabriel Oprea şi a premierului Victor Ponta. Traficul pe Bulevardul Magheru este blocat.


VEZI AICI mai multe detalii!

Adi Despot, mărturii din infern! Primele declaraţii despre incendiul din Colectiv: "Peste mine au căzut mai mulți o... Toate detaliile despre situaţia banilor strânşi la teledonul Intact! Fundaţia Mereu Aproape oferă informaţii actualizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x