Antena Căutare

Sondaj național. Ce cred românii despre noul coronavirus? 52% sunt de părere că virusul a fost creat în laborator

Ce cred românii despre noul coronavirus? Un sondaj arată că mai bine de jumătate consideră că virusul a fost creat în laborator. Sondajul a fost făcut prin metoda Cati (interviuri telefonice), având o marjă de eroare de 3,2% pentru un nivel de încredere de 95%.

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, un sondaj Avangarde, efectuat în perioada 28-29 martie 2020, despre ce cred românii cu privire la pandemia de coronavirus care ne afectează.

Citește și: ​Coronavirusul nu se transmite prin aer! Organizația Mondială a Sănătății a explicat cum te poți infecta, de fapt, cu COVID-19

Răspunsurile arată că 82% din cei chestionați se declară îngrijorați de direcția în care se îndreaptă țara.

La întrebarea: 'Dumneavoastră personal credeți că acest virus a apărut prin transferul de la animal la om (varianta oficială) sau credeți că a fost creat în laborator?', doar 14% din români cred că noul coronavirus a apărut din transfer de la animal la om.

Orban, despre intrarea în scenariul 4: "După atingerea capacităţii maxime în spitale, cazurile ușoare de îmbolnăvir... România prelungeşte suspendarea zborurilor spre şi dinspre Italia şi Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x