Antena Căutare

Românul nu are leac! Imaginea s-a VIRALIZAT și a stârnit furie! Un ponton de pe UNICA plajă pentru persoane cu dizabilități, loc de bronzat pentru turiști

Imagini revoltătoare pe unica plajă din România, special amenajată pentru persoane cu dizabilităţi! Mai multe persoane au fost filmate în timp ce fumează şi beau alcool chiar lângă copiii cu probleme speciale.

Imagini revoltătoare pe unica plajă din România, special amenajată pentru persoane cu dizabilităţi! Mai multe persoane au fost filmate în timp ce fumează şi beau alcool chiar lângă copiii cu probleme speciale.

Când un psiholog care îi însoţea pe cei mici le-a atras atenţia, tinerii şi-au bătut joc de el. De altfel acesta nu este singurul incident neplăcut. Mai mulţi turişti au blocat accesul pe pontonul creat pentru cei cu handicap.

”Să râzi sau să plângi? Suntem fără scăpare! Deşi am prezentat şi afişat în mod clar că această plajă frumoasă este realizata pentru persoanele cu nevoi specialeşi pentru toţi copiii, există adulţi ce trec peste orice limită de bun simţ. Cum să ocupi un ponton destinat strict copiilor doar ca să faci plajă? Cât de lacom şi egoist poţi să gândeşti să blochezi distracţia copiilor la mare doar ca să faci plajă pe pontonul plutitor? Din ce în ce mai greu!!!”, a comentat psihologul Adrian Gemănaru, preşedintele Centrului Psihologic “Marea Neagră”, cel care a și semnalat situația prin intermediul paginii sale de Facebook, acolo unde a postat și imaginile.

Plaja terapeutică accesibilizată pentru toate categoriile de persoane cu dizabilităţi funcţionează din acest sezon estival în staţiunea Mamaia, fiind dotată cu o rampă de acces, dar şi cu un ponton plutitor şi fotoliile mobile. Iniţiativa aparţine Centrului Psihologic „Marea Neagră”, iar plaja, cu o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, se află dispusă în zona Cazino, lângă pontonul vechi al staţiunii, şi este, potrivit reprezentanţilor centrului, ”o plajă senzorială care se adresează celor cinci simţuri umane ce sunt stimulate astfel în mod direct”.

Cât de cumplit! Un copil român a fost ÎMPUȘCAT în Italia. Se afla chiar în brațele mamei lui!... Informații de ULTIMĂ ORĂ despre persoanele rănite în accidentul din Bistrița-Năsăud! În ce stare se află acum! Medicii s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x