Antena Căutare

Rugăciunea mamei pentru copilul bolnav. Grăbește vindecarea, aduce sănătate, binecuvântare și ajutor divin

Rugăciunea mamei pentru copilul bolnav este una dintre cele mai puternice rugăciune și se spune că are puterea să grăbească vindecarea și să aducă rapid sănătate, binecuvântare și ajutor divin.

mama care face o rugaciune pentru copilul bolnav si poza cu o mama care se roaga pentru copilul ei Galerie
Rugăciunea mamei pentru copilul bolnav este una puternică și poate grăbi vindecarea | sursa foto: Shutterstock

Rugăciunea mamei pentru copilul bolnav are efect imediat și se spune că, dacă este rostită cu inima curată și stând în genunchi, aceasta poate face adevărate minuni peste noapte.

Nu de puține ori, atunci când familia trece prin momente grele și un copil este bolnav, părinții rostesc rugăciunea mamei pentru copilul bolnav, fiindcă aceasta grăbește vindecarea, aduce alinare, sănătate, binecuvântare și ajutor divin. Se spune că, dacă este rostită cu multă credință, aceasta poate face adevărate minuni.

Rugăciunea mamei pentru copilul bolnav. Rugăciune pentru sănătate, vindecare și ajutor imediat

Iată mai jos care este rugăciunea mamei pentru copilul bolnav, ce se rostește pentru a grăbi vindecarea și pentru a aduce copilului sănătate și protecție divină:

„Te rugam Doamne, cu puterea Ta vindeca durerea acestui copil (spuneti numele copilului). Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu care esti doctorul trupurilor si sufletelor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.

Citește și: Cea mai puternică rugăciunea pentru ajutor imediat face adevărate minuni! O rostești și vezi rapid efectele

O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta (numele), stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel care vindeci toate neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.”

Rugăciune către Sfântul Cuvios Stelian ocrotitorul copiilor şi al mamelor

O altă rugăciune a mamei pentru copilul bolnav este cea către Sfântul Cuvios Stelian, ocrotitorul copiilor și al mamelor:

„Cuvioase Părinte Stelian, sprijinitorul şi călăuzitorul în rugăciunile noastre, patimile trupeşti biruind şi împreună cu îngerii locuind, priveşti neîncetat mărirea cea gătită sfinţilor, de lumina cerească umplându-te. Acum, în slava cerească vieţuind şi înaintea Împăratului Hristos stând, nu uita pe credincioşii care cu îndrăzneală înalţă rugăciuni şi cer sprijinul tău. Cel ce de la sânul maicii tale ai fost sfinţit, şi vas ales al Duhului Sfânt te-ai arătat, luând sub ocrotirea ta pe mame şi pe copii, ferindu-i de întristare şi de boală, arată-te grabnic vindecător al suferinţelor şi al bolilor sufleteşti şi trupeşti ale celor ce te laudă pe tine. Cel ce din pustiul Paflagoniei ai făcut loc de preamărire a Sfintei Treimi, fă şi din pustiul inimilor noastre ţarină bineplăcută a harului dumnezeiesc, în care să înflorească crinii cei mântuitori ai credinţei şi să se înmulţească roadele sfinţitoare ale faptelor bune; ocroteşte cu rugăciunile tale familiile şi pe copiii noştri, cerând de la Milostivul Dumnezeu iertare de păcate, sănătate şi mântuire, ca prin tine şi împreună cu tine să lăudăm numele cel sfânt al Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin!”

Citește și: Rugăciunea care te scapă de orice rău din viața ta! Ce se întâmplă dacă o rostești timp de o lună

Rugăciunea mamei către Domnul lisus Hristos, pentru binecuvântare asupra copiilor

O altă rugăciune a mamei pentru copilul bolnav este cea către Domnul lisus Hristos, pentru binecuvântare asupra copiilor:

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Tale Maici, auzi-mă pe mine, nevrednica roaba Ta (numele). Doamne, în milostiva Ta stăpânire sunt copiii mei (numele): miluieşte-i şi mântuieşte-i, pentru numele Tău. Doamne, iartă-le lor toate greşalele cele de voie şi cele fără de voie pe care le-au săvârşit înaintea Ta. Doamne, povăţuieşte-i la calea cea adevărată a poruncilor Tale şi luminează-le înţelegerea cu lumina lui Hristos, spre mântuirea sufletului şi tămăduirea trupului. Doamne, binecuvântează-i în casă, la şcoală, pe drum şi în tot locul stăpânirii Tale. Doamne, păzeşte-i sub acoperământul Tău cel sfânt de glonte, de sabie, de otravă, de foc, de molimă şi de moartea năprasnică. Doamne, apără-i pe ei de toţi vrăjmaşii cei văzuţi şi cei nevăzuţi, de toate necazurile, relele şi nenorocirile. Doamne, tămăduieşte-i de toată boala, curăţeşte-i de toată întinăciunea şi uşurează-le pătimirile sufleteşti. Doamne, dăruieşte-le harul Duhului Tău Sfânt spre viaţă îndelungată, sănătate şi curăţie, întru toată buna credinţă şi dragostea, în pace cu cei de aproape şi cei de departe. Doamne, înmulţeşte-le şi întăreşte-le puterile minţii şi ale trupului, pe care le-au primit în dar de la Tine, binecuvântându-i, dacă va plăcea înaintea Ta, spre viaţă de familie evlavioasă şi naştere de prunci cinstită. Doamne, dăruieşte-mi mie, nevrednicei şi păcătoasei roabei Tale (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii Tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele Tău, pentru că împărăţia Ta este veşnică şi atotputernică. Amin.”

Sursa: doxologia.ro

Suma uriașă cu care se vinde bancnota de 10 lei din 2005, cu eroare de tipărire. Te îmbogățești dacă o ai acasă... Cine este Sfântul Sisoe, prăznuit pe 6 iulie. Cea mai puternică rugăciune pe care să o rostești pentru vindecare grabnic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x