Antena Căutare

Pedeapsă inedită după ce s-a urcat băut la volan. Un medic din Iași a fost pus să grebleze flori în tot orașul

Un medic de renume din Iași, prins băut la volan, a primit o condamnare de 10 luni de închisoare cu suspendare, după ce s-a stabilit că a condus sub influența băuturilor alcoolice. În plus, judecătorii l-au silit să presteze muncă în folosul comunității. A fost scos să grebleze florile din oraș.

Pedeapsă inedită după ce s-a urcat băut la volan. Un medic din Iași a fost pus să grebleze flori în tot orașul
Medic din Iași | bzi.ro

Potrivit Ziarul de Iași, medicul a comis fapta în 2017, atunci când, după un accident rutier, poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că a condus băut.

„La faţa locului au sosit organele de poliţie, precum şi un echipaj SMURD, chemat pentru a-i acorda îngrijiri medicale inculpatului. Întrucât inculpatul prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, la ora 14.36, în prezenţa martorului C.F., constatându-se că avea o alcoolemie în aerul expirat în valoare de 0.86 mg/l.“, se arată în motivarea primei instanţe.

După ce i s-a prelevat şi probe biologice, anchetatorii au aflat că acesta avea o alcoolemie de peste 2 la mie la momentul accidentului, mai scrie sursa citată.

„Instanţa va avea în vedere şi circumstanţele personale ale inculpatului, care nu este cunoscut cu antecedente penale, a fost sancţionat contravenţional de două ori, a avut o conduită procesuală corectă, este medic, este o persoană bine integrată în societate“, au stabilit judecătorii.

Articolul continuă după reclamă
Managerul Teatrului Gong Sibiu, despre introducerea gratuităţii elevilor: Voi fi forţat să nu mai investesc ca până acum... Românii sunt mari consumatori de televiziune. Noile generații fac tranziția către ecranul smartphone-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x