Antena Căutare

SALVEAZA SPERANTA! Micuta balerina Andreea Grigore are nevoie de ajutor

Campania "Salveaza Speranta" merge mai departe. Astazi, va prezetam cazul micutei balerine din Ploiesti, Andreea Grigore. Povestea ei de viata a impresionat o tara intreaga. Un destin zguduit din temeli in urma cu aproape doi ani, cand mama fetitei s-a stins. De atunci, viata Andreei a devenit parca din ce in ce mai dificila, iar visurile ei sunt undeva departe. Tocmai de aceea emisiunea Acces Direct va dona banii dintr-o zi de publicitate pentru ca pustoiaca de 12 ani sa aiba o sansa la un viitor mai bun!

Andreea Grigore ne da tuturor o lectie de viata. Are doar 12 ani si sufera in tacere. Nimeni nu poate banui ce se ascunde in sufletelul ei atunci cand o vede pe scena. Miscarile balerinei din Ploiesti sunt perfecte iar zambetul intiparit pe fata arata o fetita fara probleme. Dar, din pacate, nu este chiar asa. Andreea si-a vazut mama moarta si intelege din mers ca tatal ei nu are bani pentru tot ce isi doreste. Cu toate acestea, Andreea zambeste si merge mai departe.

Lacrimile Andreei au impresionat-o pe Nico. Artista a venit sa o viziteze la sala de repetitii si sufletul i-a impietrit atunci cand a vazut-o pe micuta balerina cu ochii umezi.

"Tu stii cati ani am plans eu dupa tatal meu, care a murit foarte tanar? Am plans ani de zile si inca plang, am momente, de Craciun, de Paste. Tot timpul cand trec pe langa cimitir incep si plang", spune Nico.

Povestea tragica pe care o traieste, dar si gratia miscarilor Andreei, nu aveau cum s-o lase indiferenta pe Nico.

Pentru ca cele doua s-au intalnit fix de 1 Martie, au facut si schimb de daruri.

Panica in Turnu Severin! Mai multi oameni au sunat la Politie dupa ce au vazut un tanar inarmat pe strada... Vreme nefavorabila, de Ziua Femeii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x