Antena Căutare

Scandal la Mangalia. Noul edil nu a fost lasat sa intre in primarie

Presedintele Partidului Conservator din Constanta a mers astazi la Primaria Mangalia cu executorul judecatoresc sa-si preia atributiile de primar. Desi are toate actele in regula, Ion Minca nu a avut acces in sediu din cauza primarului recent destituit.


"Consiliul Local a facut o sedinta de indata in care a decis ca Sorin Andrei sa fie numit primar, insa nu exista niciun ordin emis de prefect in acest sens. Refuza, fara nicio explicatie, sa-mi predea stampila de primar. Nu am reusit sa ajung la etajul 1, usile sunt incuiate"
, a spus Ion Minca.

In cazul in care nu va reusi sa intre in posesia stampilei, Minca va face plangere penala impotriva reprezentantilor Primariei Mangalia.

Prefectul judetului Constanta, Claudiu Palaz, a anuntat, in 24 noiembrie, ca atributiile de primar al municipiului Mangalia au fost preluate de liderul PC Constanta, Ion Minca, dupa ce edilul Mihai Claudiu Tusac a fost eliberat din functie.

In aceeasi zi, consilierii locali din municipiul Mangalia l-au votat pe liberalul Sorin Andrei in functia de viceprimar al orasului.

sursa: Antena3

foto: cugetliber.ro

O femeie de 115 kilograme danseaza la bara... VIDEO! Pelerinaj la Sfanta Filofteia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x