Antena Căutare

Școlile se închid! Ce soluție au părinții care nu au cu cine să își lase copiii acasă!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că instituțiile de învățământ se vor închide în această săptămână, dar apoi a prezentat o informație importantă pentru toți românii care nu au cu cine să își lase copiii!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că instituțiile de învățământ se vor închide în această săptămână, dar apoi a prezentat o informație importantă pentru toți românii care nu au cu cine să își lase copiii!

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat marţi avertizările emise pentru această săptămână şi a precizat că va fi în continuare extrem de frig în întreaga ţară. Potrivit declarațiilor oficiale ale primarului Gabriela Firea, unitățile școlare din Capitală își vor redeschide porțile abia luni, 5 febriarie 2018.

Tot în cadrul acestui comunicat oficial, Primarul General al Capitalei a declarat:

„Pentru cauzele deosebite, pentru situațiile extraordinare în care o familie chiar nu are o soluție pentru a trimite undeva copilul cât părinții sunt la serviciu, venim în ajutor și vă rog să transmiteți solicitările de sprijin la 0800 800 868. Primăria Generală, prin Direcția Generală de Asistență Socială și cu ajutorul primăriilor de sector, va găsi soluții punctuale pentru aceste cazuri.

Școlile se închid! Ce soluție au părinții care nu au cu cine să își lase copiii acasă!

Facem acest gest pentru a demonstra încă o dată că ne pasă de toată lumea”, arată cei de la b1.ro.

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat, marţi, avertizările emise pentru această săptămână şi a precizat că va fi în continuare extrem de frig în întreaga ţară. În Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea se menţine codul portocaliu de frig, până în 1 martie, ora 10.00. Totodată, meteorologii anunţă că marţi, până la ora 14.00, este cod portocaliu de vreme rea în Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Călăraşi, iar miercuri, între orele 6.00 şi 20.00, fenomenele extreme se vor manifesta cu intensitate deosebită în judeţele Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa şi Tulcea, care vor fi sub cod portocaliu. Potrivit meteorologilor, se menţine avertizarea cod galben de frig în toată ţara, până joi, la ora 10.00. Şcolile sunt închise şi marţi, în Bucureşti şi în zece judeţe. A2 şi A4, 30 de drumuri naţionale şi 41 de drumuri judeţene sunt închise din cauza vremii nefavorabile.

Aceştia precizează, de asemenea, că se menţine, tot până joi la ora 10.00, codul portocaliu de temperaturi foarte scăzute, atât noaptea, cât şi ziua în Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea.

Iarna-i grea, omătu-i mare! Situaţia este complicată şi în judeţul Teleorman! Stratul de zăpadă a ajuns la un metru înăl... România s-a zguduit! Un nou cutremur a avut loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x