Antena Căutare

Securitate maxima: Zeci de jandarmi si ofiteri SPP au pazit familia Basescu!

Toata familia mirilor a fost foarte bine pazita astazi. La Starea Civila, ofiterii Serviciului de Protectie si Paza s-au asigurat ca nimeni nu-i va deranja pe miri, iar jandarmii au avut datoria sa-i tina la distanta pe protestarii adunati in fata primariei. Unii ofiteri SPP i-au si filmat pe cei veniti sa-l huiduie pe presedintele Traian Basescu, in ziua nuntii fiicei sale. In plus, la biserica, specialistii SPP si jandarmii au primit si ajutorul agentilor unei firme de paza, special angajata pentru acest eveniment.

Unii angajati ai SPP au avut o misiune clara: sa filmeze protestatarii. Iar oamenii care s-au adunat in fata Primariei Sectorului 2 sunt o grija in plus. Oricum, misiunea de azi era una complicata. Nunta mezinei presedintelui pare unul dintre evenimentele cele mai bine pazite ale anului.

Numai la primarie, 50 de ofiteri ai Serviciului de Protectie si Paza, zeci de jandarmi si angajati ai unei firme de paza au asigurat securitatea nuntasilor. Au putut fi vazuti si la biserica, unde a avut loc ceremonia religioasa. Cu pistoalele la brau. Asta insa nu i-a deranjat pe cei veniti la alte nunti. Aproape de momentul ceremoniei, jandarmii au securizat zona.

Si Palatul Snagov e, la aceasta ora, o adevarata fortareata. Asa a fost toata ziua. Toate masinile care au intrat cu marfa au fost verificate. Nu de alta, dar la nunta vor fi prezenti foarte multi demnitari si, in primul rand, presedintele tarii. Nici macar angajatii firmei care organizeaza evenimentul nu au scapat de verificari.

De verificari reusesc sa scape doar masinile familiei. Asta pentru ca numerele de inmatriculare sunt foarte bine stiute. Si invitatii la petrecere vor fi legitimati. Iar jandarmii vor avea de lucru. La petrecere vor fi 600 de invitati.

foto: ebasescu.ro

Explozie puternica intr-un bloc din Resita! Trei persoane au fost ranite... Lux si opulenta la nunta Elenei Basescu. Vezi imagini de la petrecere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x