Antena Căutare

Senatorul PSD Miron Mitrea a accidentat un barbat

Miron Mitrea a fost implicat intr-un accident rutier, in zona Bulevardului Ion Mihalache din Bucuresti, in urma caruia un barbat a fost ranit.



Miron Mitrea a declarat ca barbatul a alunecat pe trecerea de pietoni in momentul in care a plecat cu masina si si-a fisurat cotul.

"L-am luat, l-am convins sa mearga la spital. La radiografie am vazut ca are cotul fisurat. E responsabilitatea mea, am vrut sa dau sange, sa suflu, sa fie totul corect," a explicat Mitrea.

Conform procedurilor legale, dupa accident, Miron Mitrea a fost supus unui test de stabilire a alcoolemiei de politistii, rezultatul fiind negativ.

In continuare, cercetarile vor fi preluate de Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, avand in vedere calitatea de senator a lui Miron Mitrea.

Foto: Intactimages

Vreme extrema: Autoritatile din Vrancea cer declararea Starii de Urgenta... Mandatul lui Daniel Morar la conducerea DNA, prelungit cu 6 luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x