Antena Căutare

Sfâșietor! Mama eroină cu 17 prunci, o lecţie de viață pentru părinţii care își abandonează copiii

17 copii care gravitează în jurului ei mereu. Cei mici sunt Universul ei. Pentru toţi, femeia munceşte zi şi noapte. Nu, nu are un job, la un birou. Meseria de mamă, cu normă întreagă, e cea mai grea. În timp ce unele femei îşi părăsesc şi unicul copil pe care-l aduc pe lumea această doamnă şi-ar dat şi inima pentru puii ei.

17 copii care gravitează în jurului ei mereu. Cei mici sunt Universul ei. Pentru toţi, femeia munceşte zi şi noapte. Nu, nu are un job, la un birou.

Meseria de mamă, cu normă întreagă, e cea mai grea. În timp ce unele femei îşi părăsesc şi unicul copil pe care-l aduc pe lumea această doamnă şi-ar dat şi inima pentru puii ei.

Dacă unele femei se plâng de cât de greu este să dai viaţă, să crescă UN SINGUR COPIL. iar altele ii lasa pe strazi, ii abandoneza fara nicio remuscare, mama Gabriela a adus pe lume 17 minini; 17 copii pe care i-a zămislit pe drag. Din dragoste, cu daruire.

Mamă de 17 ori. Mai mut decât o mamă eroină. Pentru că, pentru mama Gabriela nu a contat niciodată numărul urmaşilor; nu şi-a propus nici să intre în cartea recordurilor prin zămislirile ei şi nici să demonstreze sau să ceara ceva. Mama Gabriela a vrut sa fie doar MAMĂ! O mamă cu norma infinita de 17 ori. si poate, de cat o mai da Dumnezeu.

Fiecare odraslă e darul ei suprem, e zefirul, alinarea, lumina si binecuvantarea ei , atunci cand ii simte pe fiecare langa ea. Nimic nu e mai frumos. nimic nu e mai cald si mai pretios in lumea asta. Are inima impartita in 17. Fiecare odor are bucatica lui aparte, locul lui Sfant minunant si unic.

Cocoţată pe un deal în Breaza, în casa neterminată îşi înghesuie devotamenmtul şi suflarea 19 persoane: cei 17 copii, plus mama Gabriela şi tatal Florin. Nu au bani sa o termine. dar se zbat , spera si se lupta sa razbeasca.Nu au o poate o casa adevarata, dar au caldura unui camin; Iar asta nu se poate cladi nici cu toti banii din lume.

Avertizare de ultimă oră făcută de meteorologi: COD GALBEN de ninsori şi viscol! Vezi până când ţine urgia... Nu scăpăm de NINSORI! Ultimele informări ale meteorologilor aduc vești rele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x