Antena Căutare

SOCANT! Tatal si copii disparuti, gasiti pe fundul Lacului Tarnita

Dupa patru zile de cautari, scafandrii de la ISU, ajutati de o echipa de scufundatori profesionisti din Constanta, i-au gasit pe cei doi copii dati disparuti impreuna cu tatal lor, care a lasat un mesaj video de adio, pe fundul Lacului Tarnita, din Judetul Cluj.

UPDATE 16.55: Scafandrii au gasit si scos la suprafata si corpul neinsufletit al barbatului

Cautarile in zona Lacului Tarnita au inceput luni seara, dupa ce baiatul mai mare al familiei a anuntat Politia ca tatal sau, Nicolae Lapuste, in varsta de 48 de ani, a disparut de la locuinta sa din Floresti, luand cu el doi dintre copii, un baiat de 15 ani si o fetita de trei ani.

Potrivit politistilor, barbatul a lasat o inregistrare video din care rezulta ca urma sa se sinucida. Pe inregistrarea video, el apare cu cei doi copii cu care a disparut si le spune mamelor celor doi ca nu o sa ii mai vada. Politistii sustin ca acesti doi copii provin din doua relatii.

Mama fetitei de trei ani, Klaudia Nagy, a postat pe Facebook o fotografie cu aceasta si un mesaj prin care ii roaga pe cei care ar vedea-o sa sune la 112.

Barbatul lucra ca masinist la Hidroelectrica, langa barajul Tarnita, iar luni seara urma sa intre la serviciu.

Un coleg de serviciu al barbatului a declarat ca acesta avea datorii la banci, iar in ultima perioada parea foarte obosit pentru ca lucra si ca taximetrist pentru a-si completa veniturile. De asemenea, el a sustinut ca barbatul a fost testat psihologic in fiecare an si ca a trecut testele si a afirmat ca masina barbatului a fost gasita, luni, de catre colegi, in apropierea Lacului Tarnita, cheile fiind in autoturism.


Foto: activitybootcampabroad.com

Coruptie? Peste 140 de inapti medical cu permise de conducere... Ministerul Muncii vrea ca pensionarii sa se intoarca la munca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x