Antena Căutare

Sotia romanului disparut un Noua Zeelanda: Pana nu ii vad trupul, nu renunt sa il caut!

Sotia lui Mihai Muncus-Nagy, romanul care a disparut in Noua Zeelanda, a discutat, la emisiunea "100 de minute", despre ultima oara cand a vorbit cu sotul ei si ce sperante mai are pentru a-l gasi in viata.

Kinga Muncus-Nagy povesteste ca sotul ei nu a aparut la intalnirea on-line pe care o stabilisera si s-a gandit ca nu a inteles bine ora la care urmau sa vorbeasca. A asteptat ca sotul ei sa intre pe Internet, insa a primit un telefon de la un coleg al acestuia, care a anuntat-o ca Mihai lipseste.


Mihai Muncus-Nagy, care avea 33 de ani, lucra de doua luni ca voluntar pentru departamentul de conservare a mediului inconjurator. El facea parte dintr-o echipa care monitoriza activitatea seismica si vulcanica pe insula Raoul. Potrivit oficialilor, cel mai probabil romanul a cazut de pe o stanca in apa.

Sotia romanului a luat decizia de a pleca in Noua Zeelanda pentru a-l cauta pe Mihai, declarand ca pana in momentul in care nu-i va vedea trupul va pastra speranta ca il va gasi.

"Mi s-a zis ca este putin probabil sa mai fie in viata, dar eu pana nu ii vad trupul, daca, Doamne fereste, a murit, eu nu renunt", a spus Kinga Muncus-Nagy.

sursa foto: agenda.ro

Sefii Romgaz, anchetati de DIICOT pentru favorizarea omului de afaceri Ioan Niculae... O asistenta medicala din Galati a fost batuta de rudele unui pacient...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x