Antena Căutare

BACALAUREAT 2017. SUBIECTELE REZOLVATE de la prima probă scrisă. Cum s-au descurcat absolvenţii de liceu la Limba şi literatura română

Luni, peste 130.000 de mii de absolvenţi de liceu susţin proba scrisă la limba şi literatura română, din cadrul bacalaureatului, urmând ca marţi, 27 iunie, se aibă loc proba la limba şi literatura maternă, iar miercuri, 28 iunie, să se prezinte la proba de profil, adică, matematică sau istorie. 

UPDATE 13:30! Primul examen scris, cel la Limba şi literatura română, a luat sfârşit! Ruxandra Achim a rezolvat subiectele de la BACALAUREAT 2017.

„Subiectele au mers pe acelaşi tipar ca în anii trecuţi. Cerinţele au avut un nivel de dificultate mediu spre dificil. Cred că se putea obţine nota 7,50-8 cu uşurinţă. Textul argumentativ de la subiectul al II-lea a avut o temă generoasă, acccesibilă elevilor. Cât despre subiectul al III-lea, acesta a fost unul relativ uşor pentru candidaţi pentru că în general ei înţeleg mai bine genul epic, comparativ cu genul liric sau dramatic“, a declarat profesoara Ruxandra Achim pentru Adevărul.

CE TREBUIA SĂ SCRII LA EXAMEN AFLĂM DE AICI!

________________________________________________________________

Luni, peste 130.000 de mii de absolvenţi de liceu susţin proba scrisă la limba şi literatura română, din cadrul bacalaureatului, urmând ca marţi, 27 iunie, se aibă loc proba la limba şi literatura maternă, iar miercuri, 28 iunie, să se prezinte la proba de profil, adică, matematică sau istorie.

BACALAUREAT 2017. Vineri, 30 iunie, liceenii vor da examen la o disciplină la alegere, în funcţie de specializare sau profil.

BACALAUREAT 2017. Iată care au fost subiectele primite la proba de limba română, profilul uman – Relaţia dintre două personaje dintr-un roman de Marin Preda şi un text argumentativ despre utilitatea activităţilor extraşcolare în educaţia cinematografică.

Absolvenţii de liceu de la profilul uman care au susţinut, luni, proba scrisă la Limba şi literatura română la examenul de Bacalaureat, au avut de scris un eseu în care să prezinte relaţia dintre două personaje dintr-un roman de Marin Preda, dar şi de redactat un text argumentativ despre utilitatea activităţilor extraşcolare în educaţia cinematografică.

La proba scrisă la Limba şi literatura română, profilul uman, elevii au primit o poezie de Ion Voinea, având de răspuns la nouă întrebări referitoare la elemente ale textului.

La al doilea subiect, candidaţii au avut de redactat un text de tip argumentativ de 150-300 de cuvinte despre utilitatea activităţilor extraşcolare în educaţia cinematografică.

La al treilea subiect, elevii au avut de scris un eseu de 600-900 de cuvinte în care să prezinte relaţia dintre două personaje dintr-un roman de Marin Preda.

BACALAUREAT 2017. Iată care au fost subiectele primite la proba de limba română, profilul real:

SURSA FOTO: MEDIAFAX

Facebook negociază cu Hollywood! Schimbări anunțate de cea mai iubită rețea de socializare... BACALAUREAT 2017. Peste 135 de mii de tineri au susţinut, astăzi, proba scrisă la Limba și Literatură Română. A avut loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x