Antena Căutare

Suceava: Un politist de frontiera, impuscat de colegii sai dupa ce a provocat un accident si a fugit

Un politist de frontiera din Suceava , care a provocat un accident de circulatie si apoi a fugit, a fost oprit de politistii de la rutiera doar cu cinci focuri de arma. A fost ranit la picior de un glont si dus imediat la spital. Aici, colegii sai au gasit si explicatia pentru goana nebuna: era baut bine si incerca sa scape de etilotest.

Politistul de frontiera a pierdut controlul volanului din cauza drumului alunecos, s-a rostogolit de mai multe ori si ajuns in curtea unui localnic din Ulma.


Politia a sosit imediat la locul accidentului. Cand a fost luat la intrebari, soferul a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest. Ba mai mult a si luat-o la fuga.

Agentii de politie au pornit pe urmele lui si au tras cinci focuri de arma. Unul dintre gloate l-a nimerit in picior, dupa care a a fost imobilizat si dus la spitalul din Radauti. Din fericire nu a fost operat pentru ca glontul a trecut prin picior.

In urma anchetei, s-a determinat ca soferul este agent in cadrul Politiei de Frontiera, Sectorul Brodina. Pe numele politistului s-a intocmit un dosar penal pentru refuzarea de recoltare de probe biologice si fuga de la locul accidentului.

Descinderi de amploare in Arges: Peste 150 de persoane, printre care si politisti, suspectate de furt de produse petroli... Romanii dau cinci luni de salariu catre stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x