Antena Căutare

Tânără aflată în Bamboo: „Am ieşit printre primii şi mirosea a instalaţii electrice încinse. De câteva minute nu mai funcţiona aerul condiţionat"

Clubul Bamboo a mai fost mistuit de flăcări în iunie 2005, atunci Cătălin Botezatu, acţionar, spunea că focul a fost pus intenţionat.

Clubul Bamboo a mai fost mistuit de flăcări în iunie 2005, atunci Cătălin Botezatu, acţionar, spunea că focul a fost pus intenţionat.

Cu o suprafaţă de 10.000 metri pătraţi, clubul Bamboo avea o scenă construită de aceeaşi echipă care a ridicat scenele pentru Cirque du Soleil şi Moulin Rouge. Martorii incendiului izbucnit sâmbătă dimineaţă şi care a distrus clubul din temelii spun că în local s-a fumat toată noaptea.

Adriana Nicoleta, care a fost vineri seara în club, a spus: "Am ieşit printre primii şi mirosea a instalaţii electrice încinse. De câteva minute nu mai funcţiona aerul condiţionat. Nu a luat foc de la ţigări", a scris pe Facebook Adriana Nicoleta, care a fost vineri seara în club.

O altă tânără spune că s-a fumat toată noaptea în club. "Se fumat palmat, în ciuda insistenţelor ospătarilor care le făceau observaţie clienţilor. Nu am auzit artificii", a spus ea.

La momentul incendiului, în club erau câteva sute de persoane.

INCENDIU BAMBOO! Tânăr român: „Puteau muri foarte uşor la fel de mulţi ca la Colectiv. Ce se petrece în ţara asta?”... Video. Filmuleţul care a apărut pe pagina oficială a clubului BAMBOO înainte de incendiul devastator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x