Antena Căutare

Tânărul mort în accidentul din Constanța ar fi împlinit 26 de ani: "În loc de la mulți ani, îți spunem drum lin, fratele nostru"

Gabriel a murit în mașina spulberată la Constanța de o șoferiță de 70 de ani. Se pregătea să-și sărbătorească ziua de naștere, însă prietenii și familia i-au spus "Drum lin printre îngeri", în loc de "La mulți ani", printre lacrimi și strigăte. Gabi a fost înmormântat, iar în urma lui o mare de durere.

Tânărul mort în accidentul din Constanța ar fi împlinit 26 de ani: "În loc de la mulți ani, îți spunem drum lin, fratele nostru" Galerie
Tânărul mort în accidentul din Constanța ar fi împlinit 26 de ani | Ziua de Constanța

Gabriel, tânărul mort în accidentul din Constanța, ar fi împlinit 26 de ani pe 18 iulie. La înmormântarea sa au curs râuri de lacrimi. „Drum lin!“, i-au transmis prietenii, în loc de „La mulți ani!“ Potrivit ziuaconstanta.ro, Gabi plănuia să își serbeze aniversarea alături de cei dragi.

Citește și: Incident șocant la Constanța. O tânără se află în comă, după ce și-a strivit capul în trapa mașinii decapotabile - VIDEO

„Drum bun către îngeri, fratele nostru BRK! Din păcate, pentru tine, a fost ultima comandă...“, este mesajul pe care și colegii săi de muncă l-au afișat pe mașini, alături de poza sa. Tânărul era angajatul unei firme de delivery, mai scrie sursa citată.

Tânărul mort în accidentul din Constanța ar fi împlinit 26 de ani: "În loc de la mulți ani, îți spunem drum lin, fratele nostru"

Accidentul în care a murit Gabriel, produs de o femeie de 70 de ani

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța anunța că accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 19 iunie, în jurul orei 16:30, când o femeie de 70 de ani a condus un autoturism într-o intersecție centrală din Constanța.

Tânărul mort în accidentul din Constanța ar fi împlinit 26 de ani: "În loc de la mulți ani, îți spunem drum lin, fratele nostru"

„La intersecția cu aceasta, pe fondul nerespectării semnicației indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 26 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto“, conform anchetatorilor.

Gabriel a murit la spital.

Și ea e un copil model în România! Dariana, "youtuberiță" de când avea zece ani, a luat nota 10 la Evaluarea N... Județe cu risc de răspândire a Covid-19, în carantină. Nelu Tătaru, primele declarații: "Dacă va fi cazul, vom lua ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x