Antena Căutare

TESTUL care îți spune tot despre VIAȚA ta! Calculează-ți DESTINUL cu ajutorul NUMERELOR MAESTRU, de la 11 la 99!

Numerele Maestre se regasesc in anumite persoane care au scopuri mai speciale in aceasta viata, ori ca vorbim de dobandirea cunoasterii spirituale sau ajutorarea rasei umane.

Numerele Maestre se regasesc in anumite persoane care au scopuri mai speciale in aceasta viata, ori ca vorbim de dobandirea cunoasterii spirituale sau ajutorarea rasei umane.

Unii numerologi cred ca o persoana aflata sub influenta unui Numar Maestru este un maestru ascensionat care a ales sa incarneze pe planeta noastra. Prezenta unui Numar Maestru in tema nu indica insa neaparat un maestru spiritual. Dalai Lama al 14-lea reprezinta una dintre rarele exceptii, cu o Cale a Vietii 22 (6 iulie 1935), ori Samael Aun Weor, fondatorul miscarii gnostice, cu o Dorinta a Inimii 22. In schimb Numarul 9 este mult mai des intalnit in cazul maestrilor spirituali.

Nativii aflati sub influenta Numerelor Maestre sunt adesea inaintea timpului lor, ceea ce face ca integrarea lor in societate sa fie destul de dificila. Se simt diferiti de ceilalti, cu care gasesc putine puncte comune, iar teoriile si ideile lor avansate sunt resimtite ca o amenintare de catre aceia care se agata de iluziile karmei si de limitarile lumii materiale.

Cum se calculeaza Numerele Maestru?

Data nasterii: 4. 09. (septembrie) 1980

4+

9+

1980=

1993=1+9+9+3= 22 Numar Maestru care nu se reduce

adica

4+9+1980=1993=1+9+9+3=22

VEZI AICI CONTINUAREA

Anunţ IMPORTANT: Atenţie, români! E OBLIGATORIU de la 1 mai şi toată lumea trebuie să facă asta... Veşti PROASTE pentru români! Anunţul care dă totul peste cap! De când o să fim afectaţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x