Antena Căutare

Timișoara 2018. Ce orașe din Transilvania și Banat fac parte din Alianța Vestului

Timișoara 2018. Ce orașe din Transilvania și Banat fac parte din Alianța Vestului. Află ce orașe din Transilvania și Banat fac parte din Alianța Vestului realizată pentru interconectare între orașe și pentru accesarea de fonduri europene

Timișoara 2018. Ce orașe din Transilvania și Banat fac parte din Alianța Vestului
Alianța Vestului | radiotimisoara.ro

Primarii din Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca și Arad au pus bazele Alianței Vestului pentru a dezvolta o colaborare fructoasă, ce va adduce beneficii tuturor cetățenilor din aceste orașe. Cei 4 primari doresc ca, prin acest proiect, să semnaleze că unitatea este foarte importantă atunci când dorești să obții un lucru în avantajul tuturor.

Alianța nu doar că îi va ajuta să facă schimbi de idei, dar ei speră să obțină finanțarea necesară pentru a coopera în domenii precum securitate, sport, turism, sănătate, educație și cultură.

Cei patru primari sunt Emil Boc, Ilie Bolojan, Gheorghe Falcă și Nicolae Robu. Intenția lor este să integreze în această alianță și alți primari care doresc sa obțină fonduri europene în special pentru repararea și construirea de drumuri și autostrăzi pentru a facilita conectarea între orașele mari din vestul țării.

Această alianță va sprijini viitoarele proiecte și colaborări dintre aceste orașe. Prin intermediul acesti alianțe, edilii urmăresc să dea un exemplu tuturor celorlalți primari din țară, arătând că prin cooperarea mai multor zone din țară se vor putea face schimbări majore.

Sursă foto: radiotimisoara.ro

Familia româncei ucise în Marea Britanie nu are bani pentru a-i repatria trupul. Gestul extraordinar făcut de rudele tin... Scandal MONSTRU la o creşă din Constanţa! O mamă acuză educatoarele că i-au bruscat fetiţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x