Antena Căutare

Transalpina, marcă înregistrată la OSIM. Nimic nu mai mișcă, în zonă, fără aprobare

”Transalpina - Drumul Regelui” este marcă înregistrată la OSIM, iar cei care vor dori să organizeze manifestări pe şosea sau în zonele limitrofe şi vor vrea să folosească această denumire pentru promovarea evenimentelor vor trebui să solicite aprobarea Asociaţiei Cabanierilor din Rânca, care a iniţiat demersul.

"Transalpina - Drumul Regelui" este marcă înregistrată la OSIM, iar cei care vor dori să organizeze manifestări pe şosea sau în zonele limitrofe şi vor vrea să folosească această denumire pentru promovarea evenimentelor vor trebui să solicite aprobarea Asociaţiei Cabanierilor din Rânca, care a iniţiat demersul.

Reprezentanţii Asociaţiei Cabanierilor "Corneşu Mare" din Rânca, judeţul Gorj, au făcut demersurile pentru înregistrarea la OSIM a denumirii "Transalpina - Drumul Regelui".

"Eu m-am preocupat îndeaproape de acest brand. Suntem stăpâni, ca să zic aşa, de brand din iulie 2015, iar cum două luni ne-a venit şi certificatul în original. Acum tot ce se organizează de-a lungul Transalpinei sau în zonele limitrofe, la o sută de kilometri, tot ce este cultural, sportiv, trebuie să ne ia consinţământul, să ne ia parteneri sau să ne plătească procente", a declarat, pentru News.ro, Constantin Păunescu, preşedintele Asociaţiei Cabanierilor din Rânca.

Cabanierii din Rânca au pus şi bazele unui cluster pentru a atrage în zonă fonduri europene, însă nu au reuşit din cauza lipsei de finanţări pentru turism.

Vremea vine cu surprize! Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni... Bucureștiul va avea o stație de metrou diferită de celelalte! Ce li se pregătește călătorilor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x