Antena Căutare

Tu detii vreun obiect "handmade"? Industria bijuteriilor realizate manual ia amploare

Pasiunea femeilor pentru accesorii nu are limite! Oricat de multe am avea, tot mai gasim una-alta de achizitionat, pe motiv ca "Nu se stie niciodata cand avem nevoie!"

Cum facem sa nu ne trezim ca avem aceleasi accesorii ca trei sferturi dintre femeile din Romania? Cautam oameni talentati si indemanatici, care sa ne creeze bijuterii personalizate.

Sunt colorate, pretioase si facute pentru a fi purtate la orice tinuta. Cine s-ar fi gandit ca o economista poate crea astfel de coliere fantezie. Anca a renuntat in urma cu trei ani la munca din spatele biroului si s-a reprofilat pe confectionat lucruri frumoase.

Totul a inceput dintr-o pasiune de a sa pentru accesorii. Pentru un singur colier, Anca trebuie sa coasa sute de margele, perle si pietre. Va intrebati cam in cat timp termina un astfel de accesoriu-fantezie? Aproximativ trei ore. Depinde de cat de mare este, de complicat si ce anume implica. Totul este lucrat manual. Coase pietricica cu pietricica, perluta cu perluta.

Desi arata pretios, colierele Ancai nu sunt extraordinar de scumpe. Costa maximum 300 de lei. Ele pot fi purtate si la tinute casual si la rochii de seara si la tinute de zi si la birou.

Urmariti editia integrala a Observatorului Special pe AntenaPlay.ro!

LOTO 6/49: Vezi numerele castigatoare la extragerea de joi, 10 octombrie... Autobuz plin cu calatori, implicat intr-un accident violent: 13 pasageri au ajus la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x