Antena Căutare

ULTIMUL ANUNȚ făcut de METEOROLOGI! Cum va fi vremea în următoarea perioadă a lunii februarie!

Vremea pentru luna februarie va fi una capricioasă!  Vor fi intervale cu vreme caldă, dar şi cu temperaturi scăzute, ploi și vânt puternic!

Vremea pentru luna februarie va fi una capricioasă! Vor fi intervale cu vreme caldă, dar şi cu temperaturi scăzute, ploi și vânt puternic!

ULTIMUL ANUNȚ făcut de METEOROLOGI! "Cu siguranţă, în luna februarie se va întâmpla ca în ianuarie, vor fi altenanţe între perioadele reci şi cele calde, să nu uităm că ianuarie a avut temperaturi minime sub -20 de grade nu numai în zonele depresionare. În prima jumătate a lunii, domină masa de aer cald, dar la sfârşitul lui februarie, cu siguranţă, vor fi intervale şi cu vreme ceva mai severă", a precizat Teodora Cumpănaşu, meteorolog de serviciu.

Cât despre astăzi, șapte judeţe - Caraş-Severin, Timiş, Sibiu, Braşov, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa - sunt sub cod galben de vânt puternic pentru zona de munte.

ULTIMUL ANUNȚ făcut de METEOROLOGI!

Anunţul făcut de meteorologi! Ce se întâmplă cu vremea: România, sub COD GALBEN de vânt puternic şi ceaţă... ”Miercurea zgomotoasă”! Alarmă în toată România! Sirenele sună în toate orașele țării!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x