Antena Căutare

Cumplit! Un bebeluș a ajuns la spital, înjunghiat în abdomen! Explicațiile părinților sunt greu de crezut

Incident cumplit în Târgoviște! Un bebeluș a ajuns la spital în stare gravă, înjunghiat în abdomen. Ce au declarat părinții copilului.

Incident cumplit în Târgoviște! Un bebeluș a ajuns la spital în stare gravă, înjunghiat în abdomen. Ce au declarat părinții copilului.

Un bebeluș de doar un a ajuns în stare gravă într-un spital din Târgoviște, după ce, spune mama sa, s-ar fi jucat cu un cuțit.

Declarațiile medicilor care l-au preluat sunt tulburătoare, surse medicale precizând că bebeluşul avea intestinele expuse.

Mama bebelușului suține că cel mic s-ar fi jucat cu un cuţit şi astfel s-ar fi tăiat pe burtă, provocându-şi o rana groaznică, scrie observator.tv.

Tatăl copilului a precizat pentru targovistenews.ro că era plecat la muncă atunci când s-a întâmplat tragedia şi nu ştie ce s-a întâmplat.

Poliţiştii au preluat cazul şi au demarat cercetările.

Detalii pe: https://observator.tv/social/bebelus-injunghiat-targoviste-287558.html

Programul elevilor ar putea fi schimbat! Cum vrea să îl modifice ministrul Educației... Episcopia Hușilor, prima reacție după condamnarea preoților acuzați de șantaj cu imagini indecente: „Deoarece ne aflăm î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x