Antena Căutare

Un nou fenomen care ucide oameni, după "Balena Albastră"! "Killfie" face ravagii

Până la urmă a căpătat şi un nume, un neologism care este ceva între kill şi selfie. Se numeşte killfie, adică selfie-urile care ucid. Fenomenul este din păcate în creştere în toată lumea iar în vârful macabrului clasament al deceselor se află India.

Până la urmă a căpătat şi un nume, un neologism care este ceva între kill şi selfie. Se numeşte Killfie adică selfie-urile care ucid. Fenomenul este din păcate în creştere în toată lumea iar în vârful macabrului clasament al deceselor se află India.

Impactul "Balena Albastră" pare să se fi redus, dar un nou joc periculos a apărut, Killfie. "Killfie" este o combinaţie între verbul "to kill" (a omorî) şi "selfie", termenul reprezentând astfel "selfie-ul care ucide".

Majoritatea persoanelor care au început să practice Killfie sunt originare din India. Până acum 76 de indieni, 8 americani, 6 ruşi, 4 filipinezi, 4 chinezi, 3 spanioli şi 2 turci au murit din pricina jocului Killfie.

Fantezia "selfiştilor" întrece orice limite: se merge de la poze cu animale sălbatice feroce, care adesea sfârtecă pe "viteazul selfist", până la acelea cu pistolul pus la tâmplă, cu degetul pe trăgaci când deseori a apăsat involuntar, sau "obiceiul nesănătos" dar foarte răspândit de a se fotografia în timp ce conduci maşina cu riscul de a produce accidente oribile şi astfel un selfie banal devine killfie, ultima poză dintr-o viaţă pierdută stupid.

Femeia care a rămas fără pensie de handicap pentru că a scris poezii, reacție după prima concluzie a Ministerului Muncii... Scene revoltătoare! Un tânăr din Oradea, filmat de o prietenă, în timp ce vandaliza un tramvai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x