Antena Căutare

Un om de afaceri din Mangalia s-a sinucis cu o pusca de vanatoare

Un prosper om de afaceri din Magalia s-a sinucis, in urma unor certuri cu sotia. Conform apropiatilor, acesta si-ar fi inselat nevasta. Marin Lazar ar fi avut o relatie extraconjugala, care insa nu a ramas un secret.

Barbatul era un prosper om de afaceri. Avea mai multe vile in statiunea Saturn, pe care le inchiria in sezonul estival, si chiar a reusit sa-si deschida o afacere in santierul naval de la Mangalia.

Se pare ca acest succes in afaceri i-a luat mintile, pentru ca si-ar fi inselat sotia cu o alta partenera. A urmat un scandal, iar femeia l-a ameintat cu divortul. Barbatul si-ar fi inecat necazul in alcool. Iar apoi, cuprins de ganduri negre, a luat una dintre pustile de vanatoare pe care le avea si a tras.

Saramura in loc de branza: Produsele traditionale sunt, de fapt, de cea mai proasta calitate... VIDEO! Toaleta ecologica in mijlocul unei strazi din Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x