Antena Căutare

Un român, patronul restaurantului preferat al lui Joe Biden

Patronul restaurantului din Capitală unde a mers Joe Biden a povestit în exclusivitate pentru Observator ce mâncăruri preferă numărul doi de la Casa Albă. Faimosul Nello are un restaurant celebru și la New york.

Un român, patronul restaurantului preferat al lui Joe Biden
| Hepta

Patronul restaurantului preferat al lui Joe Biden este român și a povestit în exclusivitate pentru Observator ce mâncăruri preferă numărul doi de la Casa Albă. Faimosul Nello are un local celebru la New York.

Este restaurantul preferat al vicepreşedintelui american, aşa cum restaurantul din Centrul Vechi unde soţii Biden au mâncat este locul preferat al angajaţilor ambasadei Americii.

În New York, Joe Biden este clientul lui aproape de când a deschis restaurantul. Nello îl cunoaşte pe vicepreşedintele american de 22 de ani. Un client fidel, deloc pretenţios.

La București, vicepreședintele american a mers la restaurantul vărului lui Nello și a comandat bruschete, paste cu sos picant şi brânză specială.

Articolul continuă după reclamă

Citește aici mai multe despre preferințele lui Joe Biden!

Misterul sinuciderii apărătorului magnatului Adamescu se adânceşte... Clinicile private asigură servicii la limită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x