Antena Căutare

Unde poți plăti impozitele și taxele locale în 2018

Cei care dețin o locuință, o mașină sau cei care au venituri din contracte de comision chirii sau lucrează ca liber-profesioniști trebuie să facă niște drumuri la direcția de impozite și taxe locale de la primărie.

Cei care dețin o locuință, o mașină sau cei care au venituri din contracte de comision chirii sau lucrează ca liber-profesioniști trebuie să facă niște drumuri la direcția de impozite și taxe locale de la primărie, de aceea este important să știe care este cea mai simplă modalitate.

Modalitățile de plată a taxelor sunt diverse

Taxele locale pot fi plătite direct la direcţia de impozite şi taxe locale din primării, prin ordin de plată sau prin mandat poştal.

Guvernanţii nu renunţă la una dintre cele mai contestate măsuri fiscale propuse anul trecut: IMPOZITUL PE GOSPODĂRIE! Milioane de români, afectați!

Există şi posibilitatea plăţii prin Internet, spre bucuria multora. Prin Ghiseul.ro, îți poți plăti rapid la timp datoriile.

Elevii români au cele mai multe zile de vacanţă din Uniunea Europeană, dar vor şi mai multe! Ce alte dorințe mai au școl... Atenție mare, șoferi! Ceaţă densă în mai multe judeţe din ţară. Traficul auto se desfăşoară dificil!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x