Antena Căutare

"Romeo și Julieta", unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Colectiv, se recuperează după tragedie la malul mării!

Supravieţuitorii tragediei din Colectiv caută linişte şi alinare, la malul mării. Nouă dintre răniţi fac recuperare la Eforie Nord, unde o familie cu suflet mare îi găzduieşte gratuit.

Supravieţuitorii tragediei din Colectiv caută linişte şi alinare, la malul mării. Nouă dintre răniţi fac recuperare la Eforie Nord, unde o familie cu suflet mare îi găzduieşte gratuit.

Zilnic, tinerii fac kinetoterapie, aerosoli şi terapie hiperbară. La mai bine de o sută de zile de la incediu, zâmbesc şi se bucură de fiecare clipă pe care o trăiesc. Rănile interioare, însă, greu de vindecat.

Romeo și Julieta

Romeo şi Julieta. Aşa li s-a spus mult timp după tragedia din Colectiv. Se iubesc şi au trecut împreună prin infern.

Incendiul i-a unit şi mai mult. La Spitalul Militar, au fost îngrijiţi în aceeaşi rezervă. Şi au depăşit împreună cele mai grele momente.

Râd, se bucură de lucrurile simple şi fac recuperare în fiecare zi. Oameni cu suflet mare le-au deschis uşa casei şi îi găzduiesc.

Colectiv

În aceeaşi casă se vindecă şi Cezar. A fost şi el în Colectiv, în seara tragediei. Şi-a pierdut în incendiu doi prieteni buni. El a ieşit singur până la uşă, iar de acolo cineva l-a tras afară.

După tragedie a învăţat să se bucure de fiecare clipă. Chiar dacă sunt lucruri pe care nu le mai poate face singur.

Material în exclusivitate! Primului apel făcut la 112, cel dintâi strigăt de groază, în noaptea tragediei din clubul Colectiv

60 de supravieţuitori din Colectiv vor face recuperare la malul mării. Pentru unii dintre răniţi, însă, urmează clipe grele. Medicii spun că au avut arsuri atât de grave, încât vor avea nevoie de proteze la mâini sau la picioare.

Noi dovezi în cazul Colectiv! Înregistrarea cu apelul la 112 a ieșit la iveală!... Sute de amenzi şi tot atâtea scuze! În Capitală, poliţiştii le ţin spatele controlorilor de bilete!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x