Antena Căutare

Veste proastă! Tramvaiul 41 a fost deviat de pe traseul normal. Pe ce rută vor putea circula călătorii

Lucrările la metroul Drumul Taberei deviază tramvaiul 41, cel mai folosit mijloc de transport de suprafaţă din Capitală. Schimbarea se va face în zona Pieţei Drumul Taberei, începând cu luna aprilie. 

Lucrările la metroul Drumul Taberei deviază tramvaiul 41, cel mai folosit mijloc de transport de suprafaţă din Capitală. Schimbarea se va face în zona Pieţei Drumul Taberei, începând cu luna aprilie.

Comisia Tehnică de Circulaţie a Municipiului Bucureşti a avizat relocarea temporară a liniei 41 de tramvai până la finalizarea lucrărilor la metrou din zona intersecţiei Drumul Taberei/Strada Braşov, dar aceste măsuri nu vor afecta călătorii, a anunţat, luni, Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

"RATB, împreună cu autorităţile publice locale, colaborează cu firma Astaldi şi cu Metrorex SA pentru modificarea unor trasee de suprafaţă, în scopul de a crea condiţii de finalizare a lucrării. În acest sens, Comisia Tehnică de Circulaţie a Municipiului Bucureşti a avizat relocarea temporară a liniei 41 de tramvai, precum şi a întregului trafic auto pe Str. Braşov (crearea unui by-pass de circulaţie), până la finalizarea lucrărilor la metrou din zona intersecţiei Drumul Taberei /Str. Braşov. Precizăm că aceste măsuri nu vor afecta călătorii liniei 41, întrucât aceasta îşi va menţine traseul actual, nefiind deviată pe alte artere", se arată într-un comunicat al regiei remis AGERPRES.

Potrivit specialiştilor, în zonă se va face o linie, deviată cu circa 7 metri, care va merge paralel pe perioada derulării lucrărilor la Magistrala 5 de Metrou.

Bilanțul coșmarului alb! Lista actualizată a școlilor închise marți și miercuri... Noi zboruri Tarom. Se va călători de la Iaşi către Cluj şi Timişoara, de la sfârşitul lunii martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x