Antena Căutare

VIDEO! Mereu Aproape, de Craciun

23 de copii saraci din Targoviste vor avea sarbatori mai frumoase anul acesta, poate pentru prima data.

Fundatia Mereu Aproape a trimis familiilor lor o duba incarcata cu o multime de cadouri, imbracaminte, incaltaminte, jucarii si alimente.

O ciocolata, o hainuta sau o portocala. Lucruri poate obisnuite pentru multi dintre noi, dar care au luminat chipurile copiilor.

Pentru ei, Fundatia Mereu Aproape a trimis o scrisoare Mosului. Iar Mosul a decis sa le indeplineasca dorintele. Acest proiect are rolul de a aduce demnitatea in sanul a noua familii din Targoviste.

Sunt familii care beneficiaza de sprijin din partea primariei in sensul ca au primit o locuinta intr-un camin de elevi, dar pe langa acest lucru nu au mai nimic.

Pentru cei 23 de copii si familiile lor fiecare zi este o lupta pentru supravietuire. Una demna insa. In ciuda neajunsurilor, toti copiii merg la scoala.

Bataie crunta intr-un bar intre clienti si agentii de paza... Bercea Mondial, la un pas de libertate: Tribunalul Olt a decis sa nu-i mai prelungeasca mandatul de arestare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x