Antena Căutare

VIDEO! Razbunare crunta in Galati: Sotul i-a aruncat sotiei acid de baterie in fata

Violenta in familie ia alte forme extreme in Romania dupa atacul de la Perla, din Capitala. In Galati o femeie a fost mutilata dupa ce sotul i-a aruncat acid de baterie in fata. Tragica razbunare s-a intamplat chiar la locul comun de munca al celor doi, la Spitalul de Urgenta.

Tot acolo era si ieri cand sotul ei, si el angajat in acelasi spital, a atacat-o. Nu i-a fost afectata vederea. Barbatul a vrut sa se razbune pe femeia care nu mai vrea sa traiasca alaturi de el.

Femeia povesteste ca viata ei alaturi de sot a fost un cosmar. Batai, vorbe grele si un sir de acuzatii nefondate. In urma cu ceva vreme chiar ar fi sechestrat-o in casa.

Chiar si dupa ce femeia a plecat din caminul conjugal tot nu a scapat de sub urmarirea barbatului, pana cand acesta a trimis-o in spital. Femeia este acum internata la sectia de oftalmologie a spitalului in care lucreaza. Cu o arsura conjunctiva corneana la nivelul ochiului drept si cu arsuri la nivelul tegumentelor din jurul ochiului drept. Asura prin acid.

Barbatul este acum cercetat pentru vatamare corporala, dar rudele femeii se tem ca sotul acesteia se va intoarce sa se razbune din nou astfel ca au pus paza salonului de spital in care se afla.





Foto: Intact Images

VIDEO! Dupa ce au fost eliberati, zimbrii din Parcul Natural “Vanatori” s-au intors acasa... VIDEO! Cristian Cioaca isi asteapta sentinta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x