Antena Căutare

VIDEO! Un nou caz stârnește revoltă în România: Infirmiere filmate în timp ce scuipă seminte lângă un pacient cu arsuri grave

Un nou caz, cu angajati ai Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui care nu-si fac treaba, a fost semnalat de cititorii publicației locale vremeanoua.ro.

Un nou caz, cu angajati ai Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui care nu-si fac treaba, a fost semnalat de cititorii publicației locale vremeanoua.ro.

Video-ul în care douã infirmiere sunt surprinse spargând seminte, în timp ce un tânãr cu arsuri grave la picioare se roagã de ele sã fie dus în salon a fost primit la redacția site-ului citat, care l-a făcut public. “N-am pãtit asa ceva de când sunt eu”, le-a spus pacientul celor douã femei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Impasibile, angajatele SJU Vaslui îsi vãd în continuare de activitatea cu semințe., relatează sursa citată. Aceeași publicație mai scrie că în ultimii ani, salariile angajatilor spitalului s-au dublat, o infirmierã ajungând sã câstige chiar si la 3000 de lei lunar.

Rudele bãrbatului ajuns la spital cu arsuri grave spun cã au fost nevoite sã astepte câteva zeci de minute pânã acesta a fost dus în salon. “Am asteptat vreo 15-20 de minute pânã i-au adus pijamalele. S-a schimbat, iar dupã aia infirmierele si-au reluat activitatea de a mânca seminte. Pe cât de profesionist s-au purtat medicii si asistentele de la Urgente, pe atât de urât s-au purtat cele douã infirmiere”, ne-au declarat rudele pacientului.

ULTIMA ORĂ! Iarna se întoarce: Avertizări COD GALBEN de viscol pentru 16 judeţe... Enunț aberant în manualul de clasa a patra! "O fetiță a plâns toată ziua când a citit ce temă are de făcut..."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x