Antena Căutare

VIDEO! Votam, dar mergem si la carciuma!

In bar, dezbaterile sunt mai aprinse decat in Parlament. Cetatenii cu drept de vot intorc de dimineata politica pe toate partile. Cei mai multi dintre ei au fost deja la sectie si au pus stampila pe candidatii preferati. Iar apoi au mers sa sarbatoreasca reusita.

Politica se face cel mai bine la un pahar de vorba. In zi de vot, alegatorii constiinciosi intorc pe toate partile situatia politica a tarii. Si ce loc e mai bun pentru discutii daca nu birtul din sat?

“Dupa ce bagam putin la ghiozdan, cum se zice, luam si noi un tap, dar nu azi, in niciun caz! Azi n-avem voie”, marturiseste, cu emotie, un cetatean. Zi importanta, cu alte cuvinte.

Cu tap, fara tap, lucrurile devin putin neclare la un moment dat. Iar in sectia de votare, lucrurile devin si mai complicate. Oamenii nu stiu: se voteaza primari sau parlamentari?

Conform legii, este interzisa comercializarea bauturilor alcoolice la mai putin de 500 de metri de sectiile de votare, in ziua alegerilor. Conform legii!

Risc maxim de avalansa in Masivul Bucegi! Defileul Jiului, blocat din cauza zapezii... Radu Mazare a votat inconjurat de o armata de fete!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x